Pogoji poslovanja 2018-06-14T13:53:54+00:00

Pogoji poslovanja

Spletna stran www.studio-as.si in vse spletne strani znotraj te domene so v lasti podjetja DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED., Ulica Bratov Babnik 10, 1000 LJUBLJANA. Spletna stran je namenjena predstavitvi dejavnosti podjetja.

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Družba DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED. se obvezuje, da bo storila vse kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Spletna stran bo praviloma dostopna 24 ur na dan vse dni v letu. Zaradi tehničnih ali drugih razlogov lahko spletna stran ni dosegljiva tudi brez vnaprejšnjega opozorila. Zato družba DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED. ne odgovarja za obdobja nedelovanja.

Zaščita avtorskih pravic

To spletno mesto je izključna last družbe DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED., zato je prepovedana kakršna koli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vse zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja družbe DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED. Nekatere slike na spletni strani so licenčno uporabljene s spletne strani freepik.com in unsplash.com.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo z spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo spletno mesto lahko vodi vaše osebne nastavitve. Pomembno je vedeti, da preko teh datotek nikakor ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov, ki so na vaše računalniku, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.). Podatki, ki jih boste vpisali na spletnem mestu, so nam poslani preko spleta v nezaščiteni elektronski obliki, zato so lahko na razpolago tudi tretjim osebam. Zaradi varovanja Vaše identitete in zasebnosti ne vpisujte osebnih podatkov, za katere ne želite, da so razkriti.

Zunanje povezave

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, družba DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED.ne prevzema odgovornosti tako za vsebino kot za pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Sprememba pogojev

Družba DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite pravila uporabe in pogoje.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Ljubljani.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji in jih boste spoštovali.

DENTALNI STUDIO AS, ALEKSANDRA ZORIČ HOMAN, DR. DENT. MED.

Ljubljana, 25. marec 2018

KONTAKT

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 507 50 00

Mobitel: 040 125 240

STORITVE

NASVETI

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.