Novi pacienti

/Novi pacienti
Novi pacienti 2023-12-20T10:55:29+00:00

SAMOPLAČNIKI

Naša želja je, da vam v sodobno opremljeni ordinaciji zagotovimo varno, nežno in visoko kakovostno zobozdravstveno oskrbo.

Zavedamo se, da ste morda zaskrbljeni zaradi obiska zobozdravnika. V naši ordinaciji se prilagodimo vašim željam in potrudili se bomo, da se boste pri nas počutili prijetno. Zato je strah pred obiskom zobozdravnika povsem odveč.

Tako za vas kot za nas je najpomembnejše ustvariti medsebojno zaupanje. Zato vas vabimo na brezplačni pregled, da se pogovorimo o zdravju vaših zob.

Novim samoplačnikom nudimo še številne druge ugodnosti – brezplačni pregled vsakih šest mesecev, popuste pri nekaterih storitvah in hitro obravnavo.

Naročite se na pregled
Dentalni studio AS - vhodni prostor

KONCESIJA

V Dentalnem studiu AS, Aleksandra Zorič Homan, dr. dent. med. imamo koncesijo ZZZS za opravljanje zobozdravstvenih storitev za odrasle.

Skrbimo za zobe v vsaki starosti

V naši ordinaciji trenutno NE sprejemamo nove paciente na koncesijo ZZZS, saj imamo na dan 19.12.2023 opredeljenih 1928 pacientov.

Vrata so odprta zavarovancem vseh zavarovalnic. Pacientom na podlagi zdravstvenega zavarovanja pripada osnovna zobozdravstvena oskrba in materiali.

Osnovna pravica je preventivni pregled enkrat na leto. Kriti so tudi stroški zdravljenja vnetij in obolenj ter rentgensko slikanje. Zobna protetika pa le v primeru izgube večjega števila zob.

Pokličite za termin

POGOSTA VPRAŠANJA

Preberite odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja naših pacientov.

Na prvem pregledu bomo pregledali stanje vaše ustne votline in vas po potrebi napotili na rentgensko slikanje zob. Pogovorili se bomo o vaši skrbi za ustno higieno. Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja in se v primeru težav dogovorili za nadaljnje zdravljenje.

Da. Le redni obiski zobozdravnika vam lahko zagotovijo zdrave zobe in dlesni. Tako bolečine v zobeh ne boste nikoli občutili. Na rednih kontrolnih pregledih bomo preverili stanje zob in dlesni, vam po potrebi očistili zobni kamen. Priporočamo kontrolne preglede vsakih šest mesecev.

Razumemo, da imajo mnogi strah pred obiskom zobozdravnika, zato si prizadevamo ustvariti sproščeno vzdušje. Naša zobozdravstvena ordinacija je urejena tako, da se v njej lahko sprostite. Že ob vstopu vas pričaka urejena čakalnica, kjer se boste lahko sprostili in pripravili na pregled. Pri samem delu bolečine skoraj ne boste občutili, saj se pred začetkom zdravljenja uporabijo protibolečinska sredstva.

Številne preventivne in kurativne posege pri zdravljenju vaših zob in dlesni lahko opravimo v naši ordinaciji. V nekaterih primerih pa vas pošljemo k drugim specialistom, ki so strokovnjaki vsak na svojem področju. Takšna primera sta zdravljenje napredovale parodontalne bolezni in posegi oralne kirurgije. Največkrat paciente napotimo na zobni rentgen, ki je v isti stavbi kot naša zobozdravstvena ordinacija. Sodelujemo tudi s protetiki, ki v zobnih laboratorijih izdelujejo kakovostne zobne nadomestke.

Žal ni tako. Pri opravljanju zobozdravstvenih storitev s koncesijo niso krite določene zobozdravstvene storitve in materiali, ki jih morate pacienti doplačati sami. Med te sodijo tudi bele zalivke, čiščenje zobnega kamna, vstavitev implantatov in večina kakovostnejših zobno protetičnih nadomestkov.

KONTAKT

Ulica bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 507 50 00

Mobitel: 040 125 240

STORITVE

NASVETI

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.